politieactie roosteren/ susteren/ baakhoven a2 (16 november 2015)

Straf voor 'terrorduo' Dombo en de Kikker

In hoger beroep hebben Björn M. uit Brunssum en Milko V. uit Hoensbroek, beter bekend als 'terrorduo' Dombo en de Kikker, woensdag een taakstraf en een voorwaardelijke celstraf opgelegd gekregen.

Justitie in beroep tegen straf Dombo en de Kikker

Het Openbaar Ministerie gaat in beroep tegen de uitspraak in de zaak Dombo en de Kikker. Die kregen een boete van 250 euro.

politieactie roosteren/ susteren/ baakhoven a2 (16 november 2015)
Alleen geldboete voor 'terreurduo' Dombo en de Kikker

Twee mannen die vorig jaar voor een hoop opschudding zorgden in een schuurtje langs de A2 bij Susteren, zijn vrijgesproken van het dreigen met een terroristisch misdrijf.

OM verkoopt auto van Dombo

Na de arrestatie van Bjorn M., die werd opgepakt in wat de zaak ‘Dombo en de Kikker’ wordt genoemd, is diens auto in beslag genomen.

politieactie roosteren/ susteren/ baakhoven a2 (16 november 2015)
Eis: werkstraf voor dreigen met aanslag door Dombo en Kikker

Het Openbaar Ministerie heeft een werkstraf geëist tegen de twee mannen die vorig jaar opschudding hebben veroorzaakt langs de A2 bij Susteren.

Dombo en de Kikker gefilmd bij arrestatie voor docu

Björn M. en Milko V., ook wel bekend als Dombo en de Kikker, veroorzaakten in november veel opschudding langs de A2 bij Susteren. Hun heftige arrestatie destijds is gefilmd voor een documentaire op NPO3.

politieactie roosteren/ susteren/ baakhoven a2 (16 november 2015)
Dombo en de Kikker volgende week voor de rechter

De twee mannen uit Brunssum en Hoensbroek die in november veel opschudding veroorzaakten langs de A2 bij Susteren, staan woensdag 13 april voor de rechtbank in Maastricht.

Binnen een maand duidelijkheid over Dombo en de Kikker

Over ongeveer een maand zal meer duidelijk worden over het lot van Dombo en de Kikker. Dat laat het Openbaar Ministerie weten op vragen van L1.

'Ik wist zeker dat ik dood zou gaan'

Bjorn en Milko, beter bekend als Dombo en de Kikker, wisten het zeker: 'we gaan dood'. Dat vertellen ze in een interview met Dagblad de Limburger.

Dombo en de Kikker wilden zich als 'Minions' verkleden

Dombo en de Kikker. Zo gaan Heerlenaar Milko en Bjorn uit Brunssum nu door het leven. Verkleed in carnavalspakken werd het duo onlangs met veel vertoon opgepakt in een schuur aan de A2 bij Echt.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?
Uitgelicht
Word jij het nieuwe Vastelaovesgezicht 2021?

We zoeken weer een nieuw Vastelaovesgezicht bij L11 Alaaf! Wie o wie zal het dit bijzondere jaar worden? Reageer met je mooiste Vastelaovesfoto!

We houden absoluut rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Dat mag dus ook in uiting komen in het vastelaovesgezicht. Wel of geen mondkapje op de foto? Dat is aan jou. Wees creatief!

Stuur hier je vastelaovesfoto in
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten