Overslaan en naar de inhoud gaan

Dolblije dj heeft vliegtuig terug: 'Weer als nieuw'

Geplaatst opwoensdag 19 september 2018 - 18:31

Diskjockey Roosje Gommers heeft haar vliegtuig terug, nadat het toestel werd gestolen en in Nederweert werd gedumpt. De vliegmobiel staat weer in haar loods.

De Arcense dj, die optreedt onder de artiestennaam Røse Røx​, gebruikt het vliegtuigwrak als decorstuk en dj-booth. Ze begint nu aan het opknappen van het vliegtuig.

Lees ook: Bange loodseigenaar: 'Gestolen vliegtuigwrak bij mij gedumpt'

Plots verdwenen
Een week geleden was het vliegtuig opeens verdwenen. Gommers plaatste een oproep op Facebook, in de hoop dat iemand wist waar haar geliefde decorstuk was gebleven. Dinsdag meldde de eigenaar van een loods in Nederweert zich bij L1; hij had plots een vliegtuig in zijn loods staan. Het bleek de vermiste vliegmobiel van Gommers.

Lichte schade
Gommers is dolblij, zo laat ze weten in gesprek met L1. "Hij staat weer terug in onze loods! Helaas wel met zes gaten", vertelt ze. De gaten werden per ongeluk erin geboord door de heftruck, die het vliegtuig uit de loods haalde. "Een hele dag klussen, dan wordt hij weer als nieuw."

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen