Overslaan en naar de inhoud gaan

Doelpuntloos gelijkspel bij Fortuna tegen Achilles

Geplaatst opvrijdag 30 januari 2015 - 22:01

Fortuna Sittard heeft vrijdagavond in een belabberde wedstrijd niet kunnen winnen van Achilles '29. In eigen huis eindigde de wedstrijd in 0-0.

Winst bij aartsrivaal Roda JC, een gedeelde eerste plek in de derde periode en een karrenvracht aan goodwill. Fortuna Sittard beleefde vijf buitengewoon plezierige dagen in aanloop naar het treffen met Achilles’29.

Incident
Tegen alle verwachtingen in verliet de piepjonge ploeg van Peter van Vossen het Parkstad Limburg Stadion met drie punten op zak. Tegen Achilles’29 mocht Fortuna bewijzen dat de zege geen incident was. Daar slaagde de ploeg van Peter van Vossen niet in. Fortuna was geen schim van de geestdriftige formatie van afgelopen zondag.

Geen vernuft
Na een uiterst matige eerste helft kwam Fortuna na rust wat uit de schulp. Een overwinning was echter geen moment binnen handbereik. Het inbrengen van aanwinst Joeri Schroyen zorgde even voor een opleving, maar zowel Fortuna als Achilles ontbeerde het vernuft om tot scoren te komen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna: alert zijn na Roda-euforie
MVV wint door hattrick van Davy Brouwers
Achilles '29-VVV op zaterdagmiddag
VVV hard onderuit bij Achilles '29
Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen