Overslaan en naar de inhoud gaan

Doelpuntloos gelijkspel bij Fortuna tegen Achilles

Geplaatst opvrijdag 30 januari 2015 - 22:01

Fortuna Sittard heeft vrijdagavond in een belabberde wedstrijd niet kunnen winnen van Achilles '29. In eigen huis eindigde de wedstrijd in 0-0.

Winst bij aartsrivaal Roda JC, een gedeelde eerste plek in de derde periode en een karrenvracht aan goodwill. Fortuna Sittard beleefde vijf buitengewoon plezierige dagen in aanloop naar het treffen met Achilles’29.

Incident
Tegen alle verwachtingen in verliet de piepjonge ploeg van Peter van Vossen het Parkstad Limburg Stadion met drie punten op zak. Tegen Achilles’29 mocht Fortuna bewijzen dat de zege geen incident was. Daar slaagde de ploeg van Peter van Vossen niet in. Fortuna was geen schim van de geestdriftige formatie van afgelopen zondag.

Geen vernuft
Na een uiterst matige eerste helft kwam Fortuna na rust wat uit de schulp. Een overwinning was echter geen moment binnen handbereik. Het inbrengen van aanwinst Joeri Schroyen zorgde even voor een opleving, maar zowel Fortuna als Achilles ontbeerde het vernuft om tot scoren te komen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Fortuna: alert zijn na Roda-euforie
MVV wint door hattrick van Davy Brouwers
Achilles '29-VVV op zaterdagmiddag
VVV hard onderuit bij Achilles '29
Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen