Overslaan en naar de inhoud gaan

Doelman VVV-Venlo in quarantaine

Geplaatst opvrijdag 4 december 2020 - 15:19

Thorsten Kirschbaum, doelman van VVV-Venlo, zit ondanks een negatieve coronatest afgelopen donderdag nog steeds in quarantaine in Duitsland.

In zijn woonplaats Keulen is Kirschbaum in aanraking geweest met een besmet persoon.

Hulp
De eredivisionist heeft nu de hulp van voetbalbond KNVB ingeschakeld om de doelman op tijd terug te krijgen voor de volgende speelronde. Voor de Venlose club staat zaterdag de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk op het programma.

Duitse autoriteiten
Ook de Duitse autoriteiten zijn door VVV-Venlo benaderd. De regelgeving in Duitsland gebiedt Kirschbaum om veertien dagen in quarantaine te blijven, wat zou betekenen dat de keeper voorlopig niet in actie kan komen.

Onduidelijk
De KNVB is met het verzoek bezig, maar het is nog onduidelijk of Kirschbaum bij de uitwedstrijd tegen RKC aanwezig is. Die start zaterdagmiddag om 16.30 uur.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen