Overslaan en naar de inhoud gaan

Doelman Thorsten Kirschbaum weer inzetbaar voor VVV

Geplaatst opvrijdag 11 december 2020 - 6:35

VVV-Venlo kan doelman Thorsten Kirschbaum weer inzetten. Na een negatieve coronatest is de Duitser weer aangesloten bij de selectie van trainer Hans de Koning.

De 33-jarige Kirschbaum moest in quarantaine omdat hij in zijn woonplaats Keulen in aanraking geweest met een besmet persoon. Daardoor miste hij de uitwedstrijd tegen RKC Waalwijk.

Toestemming
Donderdag kreeg de goalie toestemming van de Duitse gezondheidsfederatie om zijn quarantainesituatie achter zich te laten.

Lees ook: Doelman VVV-Venlo in quarantaine

VVV-Venlo neemt het zondag in De Koel op tegen Feyenoord. De wedstrijd is vanaf 14:30 uur live te volgen bij L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen