Overslaan en naar de inhoud gaan

Doelman Thijmen Nijhuis verlaat MVV alweer

Geplaatst opvrijdag 14 januari 2022 - 12:20

Doelman Thijmen Nijhuis vertrekt na een half jaar alweer bij MVV. Hij speelde op huurbasis in De Geusselt en keert per direct terug naar FC Utrecht,

Beide partijen hadden een overeenkomst voor de duur van een jaar gesloten en deze is met wederzijds goedvinden verbroken.

Penalty
Nijhuis was in het begin van dit seizoen eerste doelman bij MVV, maar viel vooral op door een aantal ongelukkige momenten. Klein hoogtepunt was een gestopte strafschop in de gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Eindhoven.

Concurrentie
Eind oktober verloor hij de concurrentiestrijd met Romain Matthys, die sinds het bekerduel tegen ACV op 26 oktober van afgelopen jaar eerste doelman bij MVV is.

Keeperscarrousel
Bij zijn terugkeer in Utrecht sluit Nijhuis aan bij de A-selectie waar trainer René Hake een keeperswissel lijkt te hebben doorgevoerd. Maarten Paes is zijn basisplek kwijt en staat in de belangstelling van diverse clubs. Tot zijn komst naar Maastricht speelde Thijmen Nijhuis vooral voor Jong FC Utrecht.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen