Overslaan en naar de inhoud gaan

Doelman Mike Havekotte verlaat MVV

Geplaatst opdinsdag 25 mei 2021 - 19:50

Mike Havekotte keert komend seizoen niet terug bij MVV. De doelman werd afgelopen voetbaljaargang gehuurd van ADO Den Haag.

MVV had de transfervrije keeper graag willen overnemen van ADO, maar de gesprekken tussen club en speler leverde geen overeenkomst op. "Wij hebben, binnen de deadline, geen reactie ontvangen op ons voorstel gehad. Dus dan vervalt de aanbieding," aldus algemeen directeur Erik Noor.

Nieuw
Havekotte wisselde onlangs van zaakwaarnemer. Die heeft wel nog een poging gedaan om met de Maastrichtenaren in gesprek te gaan, maar MVV heeft zijn pijlen inmiddels gericht op andere kandidaten om volgend seizoen onder de lat te staan in De Geusselt.

Loopbaan
De 25-jarige Havekotte keepte afgelopen seizoen dertig wedstrijden voor MVV en hield daarin zeven keer zijn doel schoon. Hij begon zijn loopbaan in de jeugd van FC Utrecht en kwam via Excelsior, ADO Den Haag en Dordrecht afgelopen zomer uiteindelijk bij MVV terecht.

Lees ook: MVV neemt afscheid van compleet elftal

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen