Overslaan en naar de inhoud gaan

Doelman Mike Havekotte van ADO Den Haag naar MVV

Geplaatst opwoensdag 2 september 2020 - 15:51

MVV heeft de gedroomde doelman binnen. De 24-jarige Mike Havekotte wordt voor één jaar gehuurd van ADO Den Haag.

Met de komst van de nieuwe keeper kan MVV weer over drie doelmannen beschikken.

Geblesseerd
De Maastrichtse ploeg startte afgelopen weekend de competitie met maar twee doelmannen, Bill Lathouwers en Lars van Meurs. Omdat Van Meurs geblesseerd raakte zat in het eerste duel tegen Almere City FC, een jeugdkeeper op de bank.

Verguld
Technisch directeur Ron Elsen is blij met de versterking. "De drie doelmannen gaan de strijd met elkaar aan wie zich eerste keeper van MVV mag gaan noemen. Al langer volgden we Havekotte. Door de goede samenwerking met ADO Den Haag is het dan ook tot een akkoord gekomen. Daar zijn we heel verguld mee."

Ontwikkelen
Havekotte heeft het doel om zich in de kijker te spelen bij MVV. "Ik hoor van alle kanten dat dit een mooie, leuke club is. Ook van mijn ploegmaat en oud-MVV’er Luuk Koopmans. Ik heb in ieder geval veel zin om bij MVV aan de slag te gaan. Minuten maken, ontwikkelen, leiding geven aan de defensie en jonge jongens. De club weer terug op de kaart zetten."

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen