Overslaan en naar de inhoud gaan

Doelman Mertens verlaat Roda JC voor Groene Ster

Geplaatst opdonderdag 21 mei 2020 - 8:57

Raf Mertens keert volgend seizoen niet meer terug bij Roda JC.

De 21-jarige reservedoelman had een aflopend contract en vertrekt naar derdedivisionist Groene Ster. Dat maakte de Heerlense amateurvereniging bekend.

Veertien jaar Kerkrade
Mertens speelde veertien jaar voor de Kerkraadse formatie, waar hij als speler van de F-jes ooit binnenkwam. Vorig seizoen tekende hij zijn eerste profcontract, maar dat werd twee maanden geleden formeel opgezegd. Bij Roda fungeerde hij dit seizoen als reservedoelman, achter eerste keus Tom Muyters en tweede keeper Radomir Novakovic.

F-jes
Mertens is geen onbekende voor Groene Ster. Voordat de doelman op 7-jarige leeftijd overstapte naar Roda, kwam hij al uit voor de F-jes van de Heerlense formatie. Op Sportpark Pronsebroek moet Mertens de opvolger worden van de onlangs vertrokken bekerheld Lennart Quaden, die overstapte naar de Maastrichtse amateurploeg RKSV Heer.

Lees ook: Bekerheld Groene Ster naar Maastrichtse amateurploeg Heer

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen