Overslaan en naar de inhoud gaan

Doelman Mertens verlaat Roda JC voor Groene Ster

Geplaatst opdonderdag 21 mei 2020 - 8:57

Raf Mertens keert volgend seizoen niet meer terug bij Roda JC.

De 21-jarige reservedoelman had een aflopend contract en vertrekt naar derdedivisionist Groene Ster. Dat maakte de Heerlense amateurvereniging bekend.

Veertien jaar Kerkrade
Mertens speelde veertien jaar voor de Kerkraadse formatie, waar hij als speler van de F-jes ooit binnenkwam. Vorig seizoen tekende hij zijn eerste profcontract, maar dat werd twee maanden geleden formeel opgezegd. Bij Roda fungeerde hij dit seizoen als reservedoelman, achter eerste keus Tom Muyters en tweede keeper Radomir Novakovic.

F-jes
Mertens is geen onbekende voor Groene Ster. Voordat de doelman op 7-jarige leeftijd overstapte naar Roda, kwam hij al uit voor de F-jes van de Heerlense formatie. Op Sportpark Pronsebroek moet Mertens de opvolger worden van de onlangs vertrokken bekerheld Lennart Quaden, die overstapte naar de Maastrichtse amateurploeg RKSV Heer.

Lees ook: Bekerheld Groene Ster naar Maastrichtse amateurploeg Heer

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp vanaf woensdag 13 mei. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen