Overslaan en naar de inhoud gaan

Doelman Mertens verlaat Roda JC voor Groene Ster

Geplaatst opdonderdag 21 mei 2020 - 8:57

Raf Mertens keert volgend seizoen niet meer terug bij Roda JC.

De 21-jarige reservedoelman had een aflopend contract en vertrekt naar derdedivisionist Groene Ster. Dat maakte de Heerlense amateurvereniging bekend.

Veertien jaar Kerkrade
Mertens speelde veertien jaar voor de Kerkraadse formatie, waar hij als speler van de F-jes ooit binnenkwam. Vorig seizoen tekende hij zijn eerste profcontract, maar dat werd twee maanden geleden formeel opgezegd. Bij Roda fungeerde hij dit seizoen als reservedoelman, achter eerste keus Tom Muyters en tweede keeper Radomir Novakovic.

F-jes
Mertens is geen onbekende voor Groene Ster. Voordat de doelman op 7-jarige leeftijd overstapte naar Roda, kwam hij al uit voor de F-jes van de Heerlense formatie. Op Sportpark Pronsebroek moet Mertens de opvolger worden van de onlangs vertrokken bekerheld Lennart Quaden, die overstapte naar de Maastrichtse amateurploeg RKSV Heer.

Lees ook: Bekerheld Groene Ster naar Maastrichtse amateurploeg Heer

Opnames voor Kwizzele op L1 TV beginnen weer!
Wil je meedoen? Meld je aan als Kwizzele-kandidaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen