Overslaan en naar de inhoud gaan

Doelman Mark Flekken opnieuw in voorselectie Oranje

Geplaatst opvrijdag 22 oktober 2021 - 13:26

Mark Flekken is opnieuw opgenomen in de voorlopige selectie van het Nederlands elftal in aanloop naar de komende kwalificatiewedstrijd op weg naar het WK voetbal.

Flekken debuteerde vorige maand in het keurkorps van bondscoach Louis van Gaal voor de wedstrijden tegen Letland en Gibraltar. De 28-jarige doelman uit Bocholtz kreeg destijds geen speelminuten en moet dus nog wachten op zijn eerste interland, maar werd door Van Gaal wel iedere keer bij de wedstrijdselectie gehouden. In die dagen heeft Flekken dus wel voldoende indruk gemaakt om in aanmerking te komen voor een nieuwe selectie.

WK Voetbal
Mark Flekken is één van de vier keepers in de voorlopige selectie die Louis van Gaal heeft samengesteld voor de cruciale kwalificatiewedstrijden met Montenegro en Noorwegen op 13 en 16 november aanstaande. Wint Oranje die twee duels dan is het zeker van deelname aan het WK voetbal volgend jaar november in Qatar. De definitieve selectie wordt begin november bekend gemaakt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen