Overslaan en naar de inhoud gaan

Doelman Kaya twee jaar langer in Sittard

Geplaatst opvrijdag 19 juni 2015 - 15:44

Doelman Ferhat Kaya bemant ook de komende twee jaar het doel van Fortuna Sittard.

De Belgisch-Turkse keeper werd vrijdagmiddag gepresenteerd in het stadion van de club. Het wordt zijn vierde seizoen bij de eerstedivisionist.

Publiekslieveling
In de drie voorgaande jaren groeide de sluitpost tot de absolute publiekslieveling en het was Fortuna er veel aan gelegen hem in Sittard te houden. Naast Kaya presenteerde de clubleiding ook verdediger Ferry de Regt, die overkomt van Helmond Sport. De Venlonaar tekende voor twee jaar in Sittard

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Casillas gearriveerd in Horst en klaar voor Fortuna
Fortuna-VVV1 21-3-15
Ferhat Kaya voorkomt negatief record voor Fortuna
Ferhat Kaya: VVV scoorde niet
Doelman Ferhat Kaya weg bij Fortuna
Overzicht
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane

Meest gelezen