Overslaan en naar de inhoud gaan

Doelman Jordy Deckers naar VVV

Geplaatst opmaandag 15 juni 2015 - 10:56

VVV heeft zich verzekerd van de diensten van Jordy Deckers. De doelman tekent een contract voor één seizoen met een optie voor nog een jaar.

De 25-jarige sluitpost komt transfervrij over van Excelsior waar hij de laatste drie seizoenen onder contract stond. Deckers is de tweede aanwinst voor VVV na Johnatan Opoku.

Delano van Crooy
Naast het aantrekken van Deckers is het een kwestie van tijd dat reservedoelman Eric Verstappen voor een jaar gaat bijtekenen. De Koelclub wil Delano van Crooy als derde doelman naar De Koel halen.

De broer van aanvaller Vito van Crooy doorliep de jeugdopleiding van VVV en was eerder al derde doelman.

YouTube
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Interesse VVV in doelman Jordy Deckers
VVV heeft doelman Deckers ook bijna binnen
VVV huurt Robin Buwalda nog een jaar
Ex-VVV-goalie Deckers keert terug in Jupiler League
Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen