Overslaan en naar de inhoud gaan

Doden Brunssummerheide vrouw (63) en man (68) uit Heerlen

Geplaatst opwoensdag 8 mei 2019 - 13:32

De dodelijke slachtoffers die dinsdag werden gevonden op de Brunssummerheide zijn een vrouw van 63 jaar en een man van 68 jaar.

Beide slachtoffers komen uit Heerlen. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Hondenlosloopgebied
Dinsdag rond het middaguur werden de lichamen gevonden bij een hondenlosloopgebied aan de Kamperheideweg. De politie gaat ervan uit dat de man en vrouw omgekomen zijn door een geweldsmisdrijf.

Dierenopvang
Na het incident werden twee honden aangetroffen, het vermoeden bestaat dat deze van de slachtoffers zijn. De dieren zijn opgevangen en worden verzorgd, zo meldt de politie. Over de aanleiding of het motief is nog geen duidelijkheid. De politie onderzoekt of er nog andere personen bij deze zaak betrokken zijn.

Doodsoorzaak
De lichamen van de man en de vrouw zijn overgebracht naar een laboratorium voor sectie. Daarmee moet de exacte doodsoorzaak duidelijk worden. In eerste instantie meldde de politie dat de twee slachtoffers steekwonden hadden, maar daar werd later op teruggekomen.

Video: L1

Opsporing Verzocht
Op de Brunssummerheide zijn medewerkers van de politie woensdag nog bezig met een passantenonderzoek. Ook zoeken agenten mensen op die zich regelmatig in het gebied bevinden. De politie heeft na de uitzending van Opsporing Verzocht 16 tips gekregen.

Lees ook: Zestien tips over doden op Brunssummerheide

Deel dit bericht via
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen