Overslaan en naar de inhoud gaan

Doden Brunssummerheide vrouw (63) en man (68) uit Heerlen

Geplaatst opwoensdag 8 mei 2019 - 13:32

De dodelijke slachtoffers die dinsdag werden gevonden op de Brunssummerheide zijn een vrouw van 63 jaar en een man van 68 jaar.

Beide slachtoffers komen uit Heerlen. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Hondenlosloopgebied
Dinsdag rond het middaguur werden de lichamen gevonden bij een hondenlosloopgebied aan de Kamperheideweg. De politie gaat ervan uit dat de man en vrouw omgekomen zijn door een geweldsmisdrijf.

Dierenopvang
Na het incident werden twee honden aangetroffen, het vermoeden bestaat dat deze van de slachtoffers zijn. De dieren zijn opgevangen en worden verzorgd, zo meldt de politie. Over de aanleiding of het motief is nog geen duidelijkheid. De politie onderzoekt of er nog andere personen bij deze zaak betrokken zijn.

Doodsoorzaak
De lichamen van de man en de vrouw zijn overgebracht naar een laboratorium voor sectie. Daarmee moet de exacte doodsoorzaak duidelijk worden. In eerste instantie meldde de politie dat de twee slachtoffers steekwonden hadden, maar daar werd later op teruggekomen.

Video: L1

Opsporing Verzocht
Op de Brunssummerheide zijn medewerkers van de politie woensdag nog bezig met een passantenonderzoek. Ook zoeken agenten mensen op die zich regelmatig in het gebied bevinden. De politie heeft na de uitzending van Opsporing Verzocht 16 tips gekregen.

Lees ook: Zestien tips over doden op Brunssummerheide

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen