Overslaan en naar de inhoud gaan

Doden Brunssummerheide vrouw (63) en man (68) uit Heerlen

Geplaatst opwoensdag 8 mei 2019 - 13:32

De dodelijke slachtoffers die dinsdag werden gevonden op de Brunssummerheide zijn een vrouw van 63 jaar en een man van 68 jaar.

Beide slachtoffers komen uit Heerlen. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Hondenlosloopgebied
Dinsdag rond het middaguur werden de lichamen gevonden bij een hondenlosloopgebied aan de Kamperheideweg. De politie gaat ervan uit dat de man en vrouw omgekomen zijn door een geweldsmisdrijf.

Dierenopvang
Na het incident werden twee honden aangetroffen, het vermoeden bestaat dat deze van de slachtoffers zijn. De dieren zijn opgevangen en worden verzorgd, zo meldt de politie. Over de aanleiding of het motief is nog geen duidelijkheid. De politie onderzoekt of er nog andere personen bij deze zaak betrokken zijn.

Doodsoorzaak
De lichamen van de man en de vrouw zijn overgebracht naar een laboratorium voor sectie. Daarmee moet de exacte doodsoorzaak duidelijk worden. In eerste instantie meldde de politie dat de twee slachtoffers steekwonden hadden, maar daar werd later op teruggekomen.

Video: L1

Opsporing Verzocht
Op de Brunssummerheide zijn medewerkers van de politie woensdag nog bezig met een passantenonderzoek. Ook zoeken agenten mensen op die zich regelmatig in het gebied bevinden. De politie heeft na de uitzending van Opsporing Verzocht 16 tips gekregen.

Lees ook: Zestien tips over doden op Brunssummerheide

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen