Overlijden doden coronadoden begrafenis uitvaart

CBS: tot twee keer meer coronadoden dan RIVM meldt

Het aantal mensen in Nederland dat is overleden aan de gevolgen van het coronavirus ligt vijftig tot honderd procent hoger dan de officiële cijfers van het RIVM.

Twee doden bij brand in appartement Landgraaf (12 mei 2020)
Bewoners kunnen door brandschade niet terug naar huis

De bewoners van zestien appartementen aan de Lindestraat in Landgraaf kunnen niet terug naar huis omdat de brandschade aan het wooncomplex te groot is.

Coronavirus corona stock_HD
Limburgse steun voor nieuw onderzoek naar coronadoden

Het is goed dat nu veel nauwkeuriger wordt onderzocht hoeveel doden het coronavirus in Nederland precies heeft veroorzaakt.

Coronavirus, bloedafname, buisje bloed, test, laboratorium (stock)
Drie coronapatiënten overleden in Noord-Limburg

In Noord-Limburg zijn drie mensen overleden aan het coronavirus. De teller in die regio staat nu op zeven overleden coronapatiënten.

beademing beademen ziekenhuis luchtwegen longen (stock)
'Aantal Limburgse coronadoden kan nog veel hoger worden'

De schatting dat in Limburg zo'n 2500 mensen zouden kunnen overlijden als gevolg van een coronabesmetting is nog aan de lage kant.

Thijs H., verdacht van doden wandelaars, langer vast

Thijs H. wordt verdacht van driemaal doodslag dan wel moord op drie wandelaars, van wie twee op de Brunssummerheide. Ook zal H. ter observatie worden opgenomen in het Pieter Baan Centrum.

Rechter beslist over voorarrest van Thijs H.

De 27-jarige Thijs H. uit Den Haag, die wordt verdacht van het ombrengen van drie wandelaars in Den Haag en Heerlen, hoort woensdag of hij in voorarrest moet blijven.

Politie zwijgt over identiteit doden Brunssummerheide

De identiteit van de man en vrouw die dinsdag op de Brunssummerheide dood werden gevonden is bij de politie bekend.

Twee doden bij incident op Brunssummerheide

Bij een incident in Heerlen zijn dinsdag twee doden gevallen. Het gaat om een man en een vrouw die op de Brunssummerheide werden gevonden.

Sittard: man steekt vrouw neer en slaat hand aan zichzelf

De oorzaak van de dood van twee mensen in een woning in Sittard ligt in de relationele sfeer.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten