Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dodelijke steekpartij Sevenum in 'relationele sfeer'

Geplaatst opzaterdag 5 december 2015 - 12:07

De aanleiding voor de dodelijke steekpartij in Sevenum vrijdagavond ligt in de relationele sfeer. Dat vermoedt de politie.

Het politieonderzoek is nog in volle gang. Zaterdag wordt een uitgebreid sporenonderzoek in en rond de caravan verricht. Dit zal de hele dag duren.

Steekincident
De steekpartij gebeurde vrijdagavond rond 20:00 uur in een caravan achter een woning aan Het Erf in Sevenum. Een man werd neergestoken en overleed ter plekke.

Relatie
De politie heeft een 28-jarige vrouw aangehouden als verdachte. De twee kenden elkaar. Er wordt nog onderzocht hoe de relatie tussen de twee precies zat. Ook wordt onderzocht of de gearresteerde vrouw wel degene is die de politie zoekt.

Identiteit
De identiteit van het slachtoffer is nog steeds niet bekend. De politie wil hier pas meer over zeggen als de familie van de man in kennis is gesteld. Volgens goed geïnformeerde bronnen gaat het om een medewerker van een kermisbedrijf, maar dat wil de politie nog niet bevestigen.

Lees ook: Man doodgestoken in Sevenum, vrouw aangehouden

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

16-jarige jongen opgepakt voor steekpartij in Sevenum
Nachtelijke steekpartij in Sevenum
Man raakt gewond aan gezicht bij vechtpartij in Horst
Politie schrikt van Frans busje in Sevenum
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen