Slachtoffer steekpartij Sportstraat Kerkrade overleden, nr 2 (10 feb 2020)

Kerkradenaar langer vast na doodsteken broer

De 55-jarige Kerkradenaar die verdacht wordt van een dodelijke steekpartij in zijn woonplaats, waarbij zijn broer om het leven is gekomen, blijft langer vastzitten.

Identiteit slachtoffer dodelijke steekpartij Kerkrade bekend

Het slachtoffer van de dodelijke steekpartij in Kerkrade is een 42-jarige vrouw uit die plaats.

Verdachte dodelijke steekpartij Kerkrade opgepakt

De politie heeft de verdachte van de dodelijke steekpartij in Kerkrade, waarbij woensdagmiddag een vrouw om het leven is gekomen, opgepakt.

Politie krijgt twaalf tips over dodelijke roofoverval

De politie heeft twaalf nieuwe tips binnengekregen over de gewelddadige roofoverval in Landgraaf waarbij de 39-jarige Bobo Jalloh werd doodgestoken.

'Slachtoffer roofoverval mogelijk bezig met illegale zaken'

De familie van de 39-jarige Bobo Jalloh uit Landgraaf die vorig jaar in zijn woning werd doodgestoken, vermoedt dat hij een paar weken voor zijn dood bezig was met 'illegale zaken'.

15.000 euro voor gouden tip dodelijke roofoverval

Justitie heeft 15.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip over een geweldadige roofoverval met dodelijke afloop in Landgraaf vorig jaar.

Verdachte steekpartijen Maastricht blijft langer vastzitten

De man die wordt verdacht van de reeks incidenten in Maastricht afgelopen donderdag, waar een man en een vrouw werden doodgestoken, moet langer vast blijven zitten.

Mark Rutte: Er is heel veel leed in Maastricht

De steekpartij in Maastricht waarbij donderdagavond twee doden vielen is volgens premier Mark Rutte 'vreselijk nieuws'.

Fatale steekpartij: twee doden en meerdere gewonden

In Maastricht zijn donderdagavond twee mensen overleden bij verschillende steekpartijen.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten