Overslaan en naar de inhoud gaan

Dodelijk slachtoffer bij woningbrand in Ospel

Geplaatst opmaandag 11 december 2017 - 19:50

Er is een persoon overleden bij een flinke woningbrand in de Windestraat in Ospel. Een buurtbewoner zou een man hebben horen schreeuwen en zag rook uit de woning komen.

De brandweer snelde rond 19:00 uur naar de plaats van het ongeval, zo meldt Nederweert24.

Brandweer gebeld
"We hebben direct de brandweer gebeld", aldus een buurtbewoner tegenover de lokale website. De brandweer was snel ter plekke. Het is nog niet bekend hoe de man is overleden en of het om de bewoner gaat van het pand. Ook is het nog niet bekend hoe de brand is ontstaan.

Op dit moment vindt buurt- en forensisch onderzoek plaats.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen