Overslaan en naar de inhoud gaan

Dodelijk slachtoffer bij hotelbrand in centrum Maastricht

Geplaatst opzaterdag 6 april 2019 - 7:16

Bij een hotelbrand in het centrum van Maastricht is een dodelijk slachtoffer gevallen.

De brand bij hotel Beaumont aan de Lage Barakken brak uit rond 05:45 uur.

Rook
Volgens woordvoerder Petra Driessen van de Veiligheidsregio ontving de brandweer rond die tijd een melding over rookontwikkeling op de tweede etage van het hotel. De brandweer kwam met meerdere voertuigen ter plaatse en ontdekte een kleine brand in een hotelkamer. In die kamer werd ook het slachtoffer gevonden.

Oorzaak
De politie is aanwezig om de oorzaak van de brand te onderzoeken. De identiteit van het slachtoffer is nog niet bekend.

Evacuatie
Volgens een hotelgast ging zaterdagochtend plots het brandalarm af. "We kregen te horen dat ze gingen uitzoeken wat er aan de hand was", zegt de man tegen L1. "Toen kwam plots de brandweer en moesten we allemaal naar buiten." De hotelgast is flink geschrokken en zegt dat er veel onduidelijkheid was. "We moesten via de media vernemen dat er een dodelijk slachtoffer was." Alle gasten van het hotel worden opgevangen in een dependance van hotel Beaumont in dezelfde straat. Rond 09:30 uur mochten de gasten weer terug naar hun kamers.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen