Overslaan en naar de inhoud gaan

Dodelijk ongeval op A2: snelweg dicht

Geplaatst opdinsdag 4 december 2018 - 10:12

Op de A2 bij Ell is dinsdag een dodelijk ongeval gebeurd. Daarbij is een persoon om het leven gekomen.

Vanwege het ongeval is de snelweg in noordelijke richting dicht.

Dodelijke aanrijding
Rond 09:50 uur vond er op de snelweg richting Eindhoven ter hoogte van Ell een dodelijke aanrijding plaats. Volgens ooggetuigen zijn er meerdere voertuigen en een vrachtwagen bij het ongeluk betrokken.

Omleiding
Verkeer wordt geadviseerd om vanaf Knooppunt het Vonderen via de A73 te rijden. Volgens een politiewoordvoerder blijft de snelweg voorlopig nog dicht. Rijkswaterstaat verwacht dat de weg pas rond 13:30 uur weer wordt vrijgegeven.

Klik hier voor de actuele stand van zaken op de Limburgse wegen.

Foto: Fer Traugott

Kom in actie en steun 'L1 Samen voor de Voedselbank'.
Doneer online een voedselpakket.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen