reconstructie dodelijk ongeval Nederweert - (23 juni 2019) - 15 augustus 2019

Eis dodelijk ongeval: een jaar cel en rijontzegging

Justitie wil de 22-jarige man, die verdacht wordt van het veroorzaken van een dodelijk ongeval in Nederweert vorig jaar, twaalf maanden achter slot en grendel plaatsen. Ook is er een rijontzegging van vijf jaar tegen hem geëist.

Dodelijk ongeval A58 Gilze (4 aug 2018)
Boete voor veroorzaker dodelijk ongeval A58

Een 49-jarige man uit Herten moet na het veroorzaken van een dodelijk ongeval op snelweg A58 een boete van 750 euro betalen. Bij het ongeluk in de buurt van Gilze kwam een 48-jarige Roermondenaar om het leven.

Spookrijdrama A73 Roermond (19 november 2017)
Nabestaanden spookrijdrama: 'Worden monddood gemaakt'

De nabestaanden van de 22-jarige Dominique Lousberg die in 2017 op de A73 om het leven kwam door een spookrijder, zijn niet te spreken over het rapport van de Onderzoeksraad voor Veiligheid (OvV).

Dodelijk ongeval Voerendaal (15 sept 2020)
Overleden scooterrijdster (16) kwam uit Hoensbroek

De 16-jarige bestuurster van een scooter die dinsdag bij een ongeval in Voerendaal om het leven kwam, was afkomstig uit Hoensbroek.

Dodelijk ongeval Voerendaal (15 sept 2020)
Scooterrijdster (16) overleden na aanrijding in Voerendaal

Een 16-jarige bestuurster van een scooter is dinsdagmiddag in Voerendaal om het leven gekomen bij een ongeval.

landgraaf ongeluk
Geen treinen door dodelijk ongeval in Landgraaf

Door een ongeval dinsdag met een voetgangster in Landgraaf, rijden er geen treinen tussen Landgraaf en Kerkrade.

Ongeval Sevenum - 11 sep 2020
24-jarige man overleden na botsing tegen boom

Bij het ongeluk op de Kleefsedijk in Sevenum is donderdagavond een 24-jarige man uit Utrecht om het leven gekomen.

Dodelijk ongeval De Rips - slachtoffer Gennep - 31 aug 2020
Man (24) uit Gennep overleden bij ongeluk in De Rips

Bij een ernstig ongeval in het Brabantse De Rips is maandagochtend een 24-jarige automobilist uit Gennep om het leven gekomen.

stock ambulance
Man (39) overleden na botsing tegen hoogspanningsmast

Bij een eenzijdig ongeval is zondagochtend vroeg een 39-jarige man uit Kerkrade om het leven gekomen. De auto waarin hij zat, botste tegen een hoogspanningsmast. De bestuurder van de auto raakte gewond.

Ongeval Blerick 22 jul 2020
Ook bijrijdster (89) dodelijk ongeval Blerick overleden

De vrouw die woensdagavond ernstig gewond raakte nadat de auto waarin zij zat op de Maasbreeseweg bij Blerick tegen een vrachtwagen botste, is aan haar verwondingen overleden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten