Overslaan en naar de inhoud gaan

Dodelijk ongeluk Venlose tuk tuk in Straelen

Geplaatst opzaterdag 20 september 2014 - 9:24

De bestuurder van een gemotoriseerde tuktuk uit Venlo is vrijdagnacht dodelijk verongelukt in Duitsland.

Het ongeval gebeurde rond 1.00 uur, even over de grens bij Straelen. De 54-jarige bestuurder reed zonder te remmen tegen een verkeerszuil. Hij overleed ter plekke.

Drie gewonden
Drie inzittenden van de taxi, die zo goed als zeker ook uit Venlo komen, raakten zwaargewond. Ze werden alle drie naar het ziekenhuis in Venlo gebracht.

De oorzaak van het ongeluk is onbekend. Vermoedelijk verloor de bestuurder de macht over het stuur.

Verre Oosten
De Venlose tuktuk rijdt als een soort taxi voor gezelschappen en toeristen. De eigenaar had er twee. Het is van oorsprong een vervoermiddel uit het Verre Oosten. Ook in Zuid-Limburg rijden er een paar.

Dodelijk ongeluk met Venlose tuk tuk in het Duitse Straelen.
Track '88
Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Venlose tuk tuk verongelukt in mist
Herdenking voor verongelukte Venlose tuktukchauffeur
Automobilist overleden na botsing tegen boom
Bestuurder vindt dood bij crash in grensplaats
Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen