Overslaan en naar de inhoud gaan

Dodelijk ongeluk A58: politie zoekt belangrijke getuigen

Geplaatst opmaandag 6 augustus 2018 - 12:26

Het is nog onduidelijk wat de oorzaak is van het dodelijk ongeluk op de A58, waarbij een man uit Roermond zaterdag om het leven kwam.

De 48-jarige man verongelukte op de snelweg bij het Brabantse Gilze. De politie onderzoekt verschillende scenario's en is dringend op zoek naar getuigen, meldt Omroep Brabant.

Kampeerbusje
Bij het ongeluk botsten drie auto’s op elkaar. De bestuurder van een kampeerbusje kwam op de linkerrijstrook in botsing met auto die voor hem reed. Vervolgens botste hij ook met een andere auto.

Lees ook: Roermondenaar (48) overleden bij ongeluk op A58

Vluchtstrook
Volgens een getuige reden er kort voor het ongeluk twee auto’s op de vluchtstrook. Het achterste voertuig trok een aanhang- of vouwwagen. De politie houdt er rekening mee dat automobilisten kort voor het ongeluk naar de linkerrijstrook zijn gegaan om hen in te laten voegen.

Lees ook: 25 automobilisten beboet voor filmen dodelijk ongeval

Ravage
De politie zoekt onder meer de bestuurders van auto's die net achter het ongeluk reden. Ook zijn er enkele automobilisten die tussen de ravage door zijn weggereden en vermoedelijk meer weten. De politie wil hen als getuige horen om meer duidelijkheid te krijgen over de oorzaak van het fatale ongeluk.

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen