Reconstructie / rijproeven dodelijk ongeluk met Poolse fietsster Eindhovenseweg Blerick (07 jun 2020)

Onderzoek op plek fataal ongeluk Eindhovenseweg Blerick

Op de Eindhovenseweg in Blerick zijn zondagochtend rijproeven gehouden door het team Verkeersongevallen Analyse (VOA) van de politie.

Dodelijk ongeval motorrijder Vlodrop (14 okt 2018)
Veroorzaker dodelijk ongeval Vlodrop krijgt taakstraf

De 54-jarige automobilist die in oktober 2018 een motorrijder doodreed in Vlodrop, is woensdag door de rechter veroordeeld tot een taakstraf van 240 uur.

Dodelijk ongeluk Jimmy Senden Kerkrade - 17 aug 2019
Poolse man geeft betrokkenheid bij dood Jimmy Senden toe

De 29-jarige Sebastian O. heeft toegegeven betrokken te zijn geweest bij de dood van Jimmy Senden (24). Hij bestuurde de auto die op 17 augustus verongelukte in Kerkrade. Jimmy kwam daarbij om het leven.

Julie Hoofwijk
Eén jaar cel voor doodrijden Sittardse studente Julie

De rechter heeft Jolanda P. (44) veroordeeld tot één jaar cel, waarvan een half jaar voorwaardelijk. Zij reed in september 2018 de Sittardse studente Julie Hoofwijk dood en nam vervolgens de benen.

Dodelijk ongeval Sittard Julie Straatsburglaan
Justitie eist 4,5 jaar cel voor doodrijden Sittardse Julie

De vrouw die in september 2018 studente Julie Hoofwijk (20) doodreed in Sittard, moet volgens justitie 4,5 jaar de cel in. Daarnaast zou ze zeven jaar lang niet mogen rijden.

Julie Hoofwijk
'Vrouw reed Sittardse Julie dood onder invloed van drugs'

De 44-jarige Jolanda P., verdacht van het doodrijden van Julie Hoofwijk (20), was ten tijde van het ongeval onder invloed van alcohol en drugs.

Ongeluk airbag auto stock
Beginnend bestuurder de cel in na dodelijk ongeluk

Een opvallende wending in de rechtszaak tegen de 20-jarige Kay J. uit Venray: de jongeman moet de cel in voor het veroorzaken van een dodelijk ongeluk. Justitie eiste nog een voorwaardelijke celstraf.

Ambulance stock
Tiener reed 'extreem te hard' bij dodelijk ongeluk

De jongeman die in juli 2018 een dodelijk ongeluk veroorzaakte in Horst, heeft volgens de rechter extreem te hard gereden.

Identiteit dodelijke slachtoffers Well bekend

De politie heeft dinsdagmiddag de identiteit vrijgegeven van de slachtoffers die zondag bij een ongeluk om het leven kwamen in Well.

Treinfeest Venlo afgelast na drama in Oss

Eigenlijk heerste er een feeststemming in Venlo. Het startsein voor de bouw van een nieuwe spooraansluiting zou donderdagmiddag gegeven worden, maar uit respect voor de trieste gebeurtenis in Oss is besloten de bijeenkomst niet door te laten gaan.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten