ANP-400443529

Opnieuw Kerkradenaren gearresteerd voor dodelijk drugslab

De politie heeft twee mannen uit Kerkrade gearresteerd vanwege hun vermeende betrokkenheid bij een groot drugslab in het Brabantse Den Dungen.

A2
Slachtoffer dodelijke aanrijding A2 is vrouw (73) uit Budel

De vrouw die vrijdagavond om het leven kwam bij een ongeluk op de A2 ter hoogte van Ittervoort is een vrouw van 73 uit Budel.

Zestien tips over doden op Brunssummerheide

De politie heeft na de uitzending van Opsporing Verzocht 16 tips gekregen over de door geweld omgekomen man en vrouw, dinsdag op de Brunssummerheide in Heerlen.

Hoensbroekenaar krijgt rijverbod voor doodrijden fietssters

Een 65-jarige automobilist uit Hoensbroek die in mei vorig jaar drie fietssters doodreed in de Vlaamse gemeente Kasterlee heeft van de Belgische rechter een rijverbod gekregen.

Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval Sittard

De politie is op zoek naar mensen die zondagmorgen 9 september iets hebben gezien van het dodelijk ongeval in Sittard waarbij een fietsster uit die plaats om het leven kwam.

Buurt geschokt na dodelijk ongeval: 'Het is heel heftig'

In Sittard hebben buurtbewoners geschokt gereageerd op het overlijden van de 20-jarige vrouw nadat ze werd geschept door een auto.

Overleden fietsster is 20-jarige Sittardse

De fietsster die zaterdagnacht in Sittard overleed na een botsing met een auto is een 20-jarige vrouw uit die plaats.

Fietsster overleden na botsing, automobilist rijdt door

In Sittard is in de nacht van zaterdag op zondag een fietsster overleden na een botsing met een auto. De automobilist is na het ongeluk doorgereden.

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten