Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dode Weertenaar was al dagen niet gezien

Geplaatst opvrijdag 15 maart 2019 - 8:53

De dode man die in de nacht van donderdag op vrijdag werd gevonden in Weert, was al enkele dagen niet meer gezien.

Voor de politie was dat reden om vrijdagmorgen vroeg rond 2:30 uur het appartement van de man aan de Zilvermeeuw binnen te gaan, zo laat de politie weten.

Forensische Opsporing
Volgens de politie is de dode onder verdachte omstandigheden aangetroffen in de woning. "Op dit moment is nog niet bekend hoe de man is overleden, dat wordt onderzocht. De recherche is ter plaatse en ook Forensische Opsporing heeft onderzoek in de woning verricht", zo schrijft de politie.

Politieauto's
Op dit moment kan de politie nog geen andere informatie verstrekken, zoals de identiteit van de man. "Vannacht om 1:45 uur hoorde ik gebonk op de deuren, ik zag allemaal politieauto's. Niet veel later hoorde ik een vrouw schreeuwen. Ik ken de man die daar woont van zien. Ik denk dat het een overdosis is", zo laat een geschrokken buurtbewoner weten.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen