Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode vrouw in woning: verdachte meldt zich bij politie

Geplaatst opmaandag 27 september 2021 - 13:21

Buurtbewoners in Grevenbicht zijn geschrokken door de dood van de 73-jarige Tiny. Inmiddels is er een verdachte aangehouden en zegt de politie dat het motief in de relationele sfeer ligt. Maar wat er precies is gebeurd, blijft een raadsel.

De politie vond zondagavond het lichaam van een dode vrouw in een huis aan de Lindenstraat in Grevenbicht. Ze is vermoedelijk door een misdrijf om het leven gekomen.

Lees ook: Dode vrouw in woning: politie gaat uit van misdrijf

Aangeven
Tiny stond bekend als de vrouw die altijd met haar hondje, een zwarte cocker, door de straat liep. Ze was een bekende bij de buurtbewoners en woonde al jaren in de Lindenstraat. De laatste tien jaar met haar man. Of hij ook diegene is die zichzelf bij de politie heeft aangegeven, wil de politie niet bevestigen.

Video Track '88

Politie in de straat
Wat wel zeker is, is dat er zondagavond rond 23:30 uur iets aan de hand was in hun huis. Op dat moment was er veel politie in de straat, zo vertellen getuigen aan L1. Maar niemand heeft iets gezien of gehoord. Een buurman zegt dat de recherche rond 2:00 uur in de nacht nog bij hem aanbelde met de vraag of hij iets wist. "We hadden goed contact met ze, ik heb haar zondag overdag nog zien lopen, maar we hebben echt geen idee wat er is gebeurd", zegt de buurman. Het stel had zelden ruzie en hij was juist heel zorgzaam voor Tiny, zo vertellen buurtbewoners.

Dode vrouw in woning Grevenbicht (27 sep 2021)
Foto: L1

Buurtbewoners zeggen dat ze de man maandagochtend niet meer hebben gezien. Ook hun auto staat niet meer voor de deur.

Motief
Ook een overval wordt door de buren niet uitgesloten, maar de politie zoekt het motief in de relationele sfeer. Bovendien zijn er geen inbraaksporen te zien en de politie heeft het huis verzegeld. De rolluiken zijn gesloten van de twee-onder-een-kapwoning. Wat er zich zondagavond achter die rolluiken heeft afgespeeld, blijft een raadsel. "Kennelijk kan het overal gebeuren, zelfs in een gewone straat in Grevenbicht", zegt een van de buurtbewoners.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen