Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode vrouw in woning Blerick: politie gaat uit van misdrijf

Geplaatst opvrijdag 13 november 2020 - 14:07

De politie heeft een dode vrouw in een huis in Blerick gevonden. Na sectie op het lichaam gaat de politie uit van een misdrijf.

Het levenloze lichaam van de vrouw werd maandagavond in een woning op de Frederik Hendrikstraat gevonden.

Doodsoorzaak
Het gaat om de bewoonster van het huis. Tot donderdag was het onduidelijk wat de doodsoorzaak was. Na sectie denkt de politie dat ze om het leven is gebracht.

Vrijdagochtend is een verdachte aangehouden die mogelijk betrokken was bij de dood van de vrouw. De politie geeft verder niet meer informatie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen