Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode vrouw Landgraaf niet omgekomen door misdrijf

Geplaatst opmaandag 17 mei 2021 - 10:54

De dode vrouw die zondag werd gevonden in een bosje langs de Moltweg in Landgraaf is niet door een misdrijf om het leven gekomen.

De politie weet wie de dode vrouw is, maar haar identiteit wordt niet bekendgemaakt.

Geen misdrijf
Voor zover bekend was de vrouw door niemand als vermist opgegeven, zegt een woordvoerder. Vermoedelijk is de vrouw een natuurlijke dood gestorven.

Bosschage
Het stoffelijk overschot van de vrouw werd zondagochtend door voorbijgangers gevonden op zo'n tien meter naast de Moltweg. Zondagavond was nog onduidelijk wie de vrouw was en ook over de doodsoorzaak was niets bekend.

Lees ook: Identiteit gevonden vrouw Landgraaf nog niet vastgesteld

De politie heeft het onderzoek afgerond.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen