Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode vrouw Kerkrade omgekomen door misdrijf

Geplaatst opdinsdag 10 november 2015 - 16:41

Marleen Rutten uit Kerkrade is door een misdrijf om het leven gekomen. Dat heeft sectie op het lichaam dinsdag uitgewezen.

Dit bevestigt het verhaal - van bronnen die dat eerder tegen de Dagblad de Limburger/Limburg Dagblad vertelden - dat het om een misdrijf zou gaan. De nabestaanden zijn inmiddels op de hoogte. De politie wil nog niet naar buiten brengen op welke manier de 62-jarige vrouw is overleden.

Onderzoek
Rutten werd zondag in een woning aan de Ursulinenhof aangetroffen. Omdat de doodsoorzaak van de bewoonster niet direct duidelijk was, stelde de politie een onderzoek in.

Lijk Kerkrade (8 nov 2015)
Foto: Jos van den Camp

Lees ook: Dode vrouw appartement Kerkrade is 62-jarige bewoonster.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Man van vermoorde vrouw uit Kerkrade opgepakt
Ex-man Kerkraadse Marleen Rutten langer vast
Marleen Rutten
Politie vindt lijk in woning in Kerkrade
Dodelijk steekincident Erensteinerstraat Kerkrade (10 jul 2019)
Fietsende getuige dodelijk steekincident Kerkrade gezocht
Overzicht
Download 't OLS-Spel en schiet mee!
Uitgelicht
Geef ook je team op voor het OLS komende zondag!

Al meer dan honderd jaar is het jaarlijkse Oud Limburgs Schuttersfeest (OLS) een van de grootste culturele evenementen in Limburg. Vanwege de coronacrisis gaat het OLS dit jaar niet door. L1 heeft een alternatief ontwikkeld: schieten via een app.

Dankzij de gratis app kun je zelf beleven hoe het is om onder een schuttersboom te staan met een buks. Mikken op de bölkes, rekening houden met de wind. En hoe is het met de spanning?

Zondagmiddag 5 juli kunnen zestallen via de app tegen elkaar spelen. ‘Echte’ schutters, maar ook sportvrienden, vriendinnenclubs en families kunnen deelnemen. Vooraf inschrijven is wel noodzakelijk.

Download hier de gratis app en geef je team op
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Tot overmaat van ramp
Uitgelicht
Tot overmaat van ramp: een bijzonder podium voor kunstenaars

Iedere woensdag en zondag op L1 TV

Het zijn barre tijden in de kunst- en cultuursector. Theaters en poppodia zijn nog gesloten of krijgen nauwelijks serieuze mogelijkheden om te functioneren.
Toneelgroep Maastricht, Parkstad Limburg Theaters en L1 presenteren daarom Tot overmaat van ramp. Het is een televisie- en onlineproject waarbij kunstenaars uit heel Limburg zich op een bijzondere wijze presenteren aan het grote publiek.

Bekijk hier de afleveringen van Tot overmaat van ramp
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen