Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode vrouw gevonden in woning: gewonde man aangehouden

Geplaatst opdonderdag 10 september 2020 - 10:52

In een woning aan de Minister Talmanstraat in Maastricht is donderdagochtend een dode vrouw aangetroffen. De gewonde man die in de woning aanwezig was, is naar het ziekenhuis gebracht en aangehouden.

De politie houdt ernstig rekening met een misdrijf. De omgeving is afgezet met linten.

Zorgen
De politie werd rond 9:30 uur getipt door iemand die zich zorgen maakte over de mensen in de woning. Een patrouille besloot daarop direct poolshoogte te nemen. Agenten troffen in de woning een overleden vrouw en een gewonde man aan.

Video: Orange Media

Onderzoek
In en rond het huis wordt door de politie technisch en tactisch onderzoek verricht. Ook is er een buurtonderzoek gestart.

Wat er exact in de woning is gebeurd, is op dit moment nog niet bekend. Het onderzoek moet dit uitwijzen.

dode vrouw in woning Maastricht Minister Talmastraat - 10 september 2020
Henk V. en zijn dode vrouw werden door de politie gevonden in hun woning in de Minister Talmastraat.
Foto: Orange Media

Tour de L1mbourg iedere dag om 18:30 live vanuit een andere Limburgse gemeente. Bekijk hier alle locaties.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Wat is je favoriete Limburgse liedje aller tijden?

Op donderdag 13 mei hoor je vanaf 9:00 uur ’s ochtends weer een elf uur durende radio-uitzending met daarin de 100 beste liedjes van Limburgse bodem volgens de kijkers en luisteraars van de Limburgse regionale omroep.

Wie volgt Lex Uiting op?

Doe mee! Stem nu op de 25ste editie van de L1mbo Top 100
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Tweede seizoen van Sofasessies nu te beluisteren

In de podcast Sofasessies nodigen Rian Moonen en Ruud Kleinen zichzelf uit op de bank bij getalenteerde en interessante Limburgers voor een goed gesprek. In seizoen 2 van de serie komen louter vrouwen aan het woord. Te gast zijn Joyce Spijker (schrijfster), Petra Dassen (burgemeester van Kerkrade), Elle Hollis (zangeres), Nienke Nasserian (sopraan en theatermaker) en Sandra Phlippen (hoofdeconoom ABN Amro). In de week van de bekendmaking van Topvrouw Limburg krijgen we een mooi en eerlijk inkijkje in hun levens.

Luister hier naar de podcastserie

Meest gelezen