Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode in Sittard blijkt 32-jarige vermiste vrouw

Geplaatst opzaterdag 1 januari 2022 - 16:23

Het lichaam dat wandelaars vrijdagmiddag aantroffen in een beek in Sittard, blijkt dat van de 32-jarige Rivka te zijn. Dat meldt de politie zaterdagmiddag. De vrouw uit Sittard was sinds 20 december vermist.

De politie stelde een onderzoek in naar de doodsoorzaak, waaruit blijkt dat er geen aanwijzingen zijn dat de vrouw door een misdrijf om het leven is gekomen.

Vloedgraaf
Wandelaars vonden haar lichaam vrijdag rond 13:30 uur in beek de Vloedgraaf in Sittard. Dit is bij de Millenerweg, niet ver van de Duitse grens. De politie sprak na de vondst van een 'uitzonderlijke plek', waardoor een onderzoek werd ingesteld naar de doodsoorzaak.

Lees ook: Wandelaars vinden dode in beek

Vermist
Rivka was sinds 20 december vermist. Ze is toen voor het laatst gezien in de buurt van haar huis.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen