Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode man in woning Geleen: politie opent onderzoek

Geplaatst opzondag 6 oktober 2019 - 11:39

In een woning in Geleen is zaterdagavond het lichaam van een overleden man gevonden. Volgens de politie is er sprake van een onnatuurlijke dood.

De politie is een onderzoek begonnen om te achterhalen hoe de man om het leven is gekomen en of er sprake is van een misdrijf.

Geen aanhoudingen
De politie werd zaterdagavond opgeroepen voor de zaak. Het lichaam werd gevonden in een woning in de Doctor Ariënstraat. Dat gebeurde rond 22:30 uur. Volgens een woordvoerster van de politie is er niemand aangehouden.

Lichaam
Op het lichaam van de overleden persoon wordt sectie verricht om de doodsoorzaak te achterhalen. De resultaten van dat onderzoek zijn in de loop van volgende week bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen