Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode man in woning Geleen: politie opent onderzoek

Geplaatst opzondag 6 oktober 2019 - 11:39

In een woning in Geleen is zaterdagavond het lichaam van een overleden man gevonden. Volgens de politie is er sprake van een onnatuurlijke dood.

De politie is een onderzoek begonnen om te achterhalen hoe de man om het leven is gekomen en of er sprake is van een misdrijf.

Geen aanhoudingen
De politie werd zaterdagavond opgeroepen voor de zaak. Het lichaam werd gevonden in een woning in de Doctor Ariƫnstraat. Dat gebeurde rond 22:30 uur. Volgens een woordvoerster van de politie is er niemand aangehouden.

Lichaam
Op het lichaam van de overleden persoon wordt sectie verricht om de doodsoorzaak te achterhalen. De resultaten van dat onderzoek zijn in de loop van volgende week bekend.

Deel dit bericht via
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen