Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode man op vluchtstrook bij Roertunnel, A73 dicht

Geplaatst opdonderdag 27 augustus 2015 - 13:38

Op de A73, ter hoogte van de Roertunnel, is donderdagmiddag een dode man gevonden. Het lichaam van de man lag op de vluchtstrook.

De man is vermoedelijk neergeschoten. De politie kan ik nog niet bevestigen.

Vluchtstrook
Ambulancebroeders die over de A73 reden, zagen rond 13:00 uur een auto op de vluchtstrook staan waar een man naast lag. Ze stopten om hulp te verlenen. Enkele mannen stapten in de auto en gingen er vandoor. De man die op het asfalt lag, bleek te zijn overleden.

Beige Jaguar
Via Burgernet werd donderdagmiddag een oproep gedaan over een beige Jaguar. Deze auto wordt in verband gebracht met de dode man op de vluchtstrook. De Jaguar zou volgens de melding na een schietpartij zijn weggereden.

Lees ook: Jaguar op de vlucht na schietpartij nabij Roermond

Silvio Aquino
In het Belgische Opglabbeek is donderdagmiddag Silvio Aquino neergeschoten. Hij is één van de beruchte broers van de gelijknamige Belgische drugsclan. De politie onderzoekt of er mogelijk een verband bestaat tussen het schietincident in België en de dode man bij de Roertunnel.

Lees ook: Silvio Aquino neergeschoten, mogelijk verband met dode Roermond

File
In verband met het politieonderzoek is de A73 ter hoogte van de Roertunnel in noordelijke richting afgesloten. Automobilisten moeten rekening houden met vertraging. Er zijn omleidingsroutes ingesteld. Verkeer richting Venlo wordt geadviseerd over de A2 en de A67 om te rijden.

Lees hier de uitgebreide verkeersinformatie.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Roermond A73
België bevestigt link tussen dode A73 en liquidatie Aquino
Roermond A73
Belgische justitie verder met onderzoek dode man Roertunnel
Roertunnel A73 richting noorden dicht na panne
A73 bij Roermond weer open na onderzoek dode man
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen