Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode man op straat gevonden in centrum Venlo

Geplaatst opzaterdag 4 december 2021 - 9:01

Op de Parade in het centrum van Venlo is zaterdagochtend door een voorbijganger een zwaargewonde man gevonden. Hij lag voor een tattooshop in de winkelstraat en overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De identiteit van de overleden man is nog niet bekend.

Arrestatie
De hulpdiensten werden iets na 7:30 uur gealarmeerd. Er kwamen meerdere politiewagens en ambulances ter plaatse om eerste hulp te bieden. De man is nog gereanimeerd, maar de hulp mocht niet meer baten. Hij overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

Omdat de man onder verdachte omstandigheden werd gevonden, is de politie direct een onderzoek gestart. Daarbij is een 31-jarige verdachte aangehouden. Hij bevond zich in een appartement boven de tattooshop.

Raam open
Volgens getuigen is de man uit een raam op de tweede verdieping gevallen. Dat raam stond open en op de verdieping lager zijn op een raam bloedsporen aangetroffen, aldus een politiewoordvoerster. Of de man uit het raam gevallen of geduwd is, is nog niet bekend.

Camerabeelden
Ook is nog niet duidelijk of de verdachte of het slachtoffer in het betreffende appartement woonden. Volgens de woordvoerster hangt er op de hoek van de Parade en de Grote Kerkstraat een camera, die nu uitgelezen wordt.

Een getuige heeft zich gemeld en een verklaring afgelegd.

Deel dit bericht via
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Meimaand is stemmaand voor de Limburgse 100!

Er kan weer gestemd worden voor de Limburgse 100. Voor de zesentwintigste keer wordt deze lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden uitgezonden op Hemelvaartsdag 26 mei 2022. Het Limburgse publiek zorgt wederom voor de samenstelling van de lijst.

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen