Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode man op straat blijkt slachtoffer van landbouwongeluk

Geplaatst opvrijdag 26 mei 2017 - 15:56

De man die vrijdagmiddag in Roggel op straat overleed aan snijwonden, is het slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval met een landbouwmachine.

Aanvankelijk werd door de politie gemeld dat er een steekpartij was geweest, maar inmiddels is de juiste toedracht duidelijk geworden.

Hooi
De man was met zijn tractor bezig hooi te draaien op een pas gemaaid weiland. Om nog onduidelijke redenen kwam hij uit de cabine en raakte hij binnen bereik van de nog draaiende machine met scherpgepunte grijpers.

Op straat
Hij werd door de grijpers geraakt, strompelde bloedend in de richting van een woning in de buurt en zakte op straat in elkaar.

Daar bezweek hij, ondanks reanimatiepogingen van de hulpdiensten, aan zijn verwondingen.

Video: Fer Traugott
Audio: Politiewoordvoerder Michiel Maes over het fatale incident.

Gaat Tom Dumoulin de Ronde van Italiƫ winnen? Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Advertentie
Deze ramp in Limburg raakt ons allemaal. Doneer nu en draag uw steentje bij!

Het Nationaal Rampenfonds heeft het bankrekeningnummer 777 opengesteld voor particulieren, bedrijven en instellingen die willen bijdragen aan de door de overstromingsramp getroffen gebieden in Zuid-Limburg.

Vanuit de landelijke overheid is al duidelijk gemaakt dat bij de leniging van de nood een belangrijke rol voor de rijksoverheid is weggelegd. Veel schade aan huizen en bedrijven is door verzekeringen gedekt. Maar er blijven ook noden over die niet uit andere bronnen gedekt worden. En juist voor die initiatieven wil het Nationaal Rampenfonds een financier zijn.

Bekijk hier wat u kunt doen

Gerelateerde berichten

Gewonde aanrijding Roggel in ziekenhuis overleden
Gewonden bij frontale aanrijding Heibloem
Auto tegen boom in Roggel, twee broers gewond
Laagstaande zon: frontale botsing in Roggel
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen