Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode man Maastricht door misdrijf om het leven gekomen

Geplaatst opdinsdag 30 mei 2017 - 16:23

De man die dinsdagmiddag dood in een woning in Maastricht is gevonden, is door een misdrijf om het leven gekomen.

Dat blijkt uit onderzoek van de politie.

Vermist
De man werd al een paar dagen vermist. Omwonenden alarmeerden de politie. Eenmaal in het appartement in een flatgebouw aan het Koningsplein, vond de politie het lijk van de bewoner.

Lees ook: Lichaam gevonden van gedode man in Maastricht

Onderzoek
Specialisten van de forensische recherche zijn momenteel nog bezig met sporenonderzoek in het appartement. Verder wordt er buurtonderzoek gedaan en is de politie op zoek naar mogelijke getuigen. De politie probeert te achterhalen onder welke omstandigheden de Maastrichtenaar is omgebracht.

De identiteit van de man is niet bekendgemaakt. Ook is onbekend of de politie een of meer verdachten in het vizier heeft.

Afrekening
Buurtbewoners melden volgens De Telegraaf dat het zou gaan om een afrekening in het criminele circuit en dat de man een bekende van de politie was. Het zou volgens hen slechts een kwestie van tijd zijn geweest dat de man iets zou overkomen.

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Lichaam gevonden van gedode man in Maastricht
Twee arrestaties in Den Haag voor moord in Maastricht
Verdachten flatmoord twee weken in voorarrest
Maastrichtenaar opnieuw opgepakt in onderzoek flatmoord
Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen