Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode man gevonden in woning waar ook brand woedde

Geplaatst opzondag 21 april 2019 - 20:25

De politie heeft zondagavond in een woning in Weert een lijk gevonden. Agenten concludeerden bovendien dat in het pand brand heeft gewoed.

Rond 19:45 uur werd melding gemaakt van de vondst.

Doodsoorzaak
Het mannelijk lichaam werd gevonden in een pand aan de Kerkstraat. Eenmaal in de woning zagen agenten dat er ook een brand was geweest. Het is nog onduidelijk of de man door de brand om het leven is gekomen, of dat er een andere doodsoorzaak is.

Geen aanhoudingen
De politie tast vooralsnog in het duister over de oorzaak van die brand. Er is in ieder geval niemand aangehouden, aldus een politiewoordvoerder. De brandweer verricht ter plaatse metingen. Er is een Forensisch- en een buurtonderzoek opgestart.

In jouw familie in 2018 een baby geboren? Stuur vanaf 15 april een foto en win prijzen.

Deel dit bericht via
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen