Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode man Geleen mogelijk slachtoffer criminele afrekening

Geplaatst opdonderdag 9 februari 2017 - 6:25

De 29-jarige man uit Geleen die in de nacht van dinsdag op woensdag in zijn huis om het leven kwam, is mogelijk het slachtoffer van een afrekening in het criminele circuit.

Dat schrijft De Telegraaf donderdag.

Shishabar
De man was een succesvol ondernemer en mede-eigenaar van drie shishalounges in Limburg. In één van die bars, de Sahaya Lounge aan de Markt in Sittard die hij samen met zijn broer runde, deed de politie woensdag onderzoek.

Lees ook: Dode man Geleen is eigenaar shishabar in Sittard

Foto: Etienne Zegers

Afrekening
Bronnen rondom het onderzoek meldden aan de krant dat het slachtoffer zelf geen bekende was van de politie, maar dat zijn vriendin zich wel met duistere zaakjes bezig zou houden. Het is nog niet bekend of het slachtoffer daarbij betrokken was.

Doodgeschoten
De politie weet nog niet precies wat er dinsdagnacht in de woning in Geleen is gebeurd. Wel is duidelijk dat er rond 3:00 uur twee nog onbekende personen in de woning aanwezig waren. Zij raakten in worsteling met de bewoner. De 29-jarige bewoner raakte daarbij zwaargewond en overleed ter plekke. De exacte doodsoorzaak is nog onbekend.

Lees ook: Man doodgeschoten in Geleen? Twijfels bij politie

Deel dit bericht via

Gerelateerde berichten

Politie: vrijdag duidelijkheid dode man (29) Geleen
Slachtoffer van gewapende overval Geleen overleden
Schietpartij Geleen: 'Angstkreet ging door merg en been'
Man doodgeschoten in Geleen? Twijfels bij politie
Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen