Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

Dode man Blitterswijck mogelijk door misdrijf omgekomen

Geplaatst opzaterdag 4 maart 2017 - 12:15

De dode man die vrijdagochtend in zijn woning in Blitterswijck werd gevonden, is mogelijk door een misdrijf om het leven gekomen.

Dat laat de politie zaterdag weten.

Lees ook: Politie onderzoekt dode man in Blitterswijck

Het lichaam van de 50-jarige man werd even voor 10:00 uur gevonden in een woning aan de Jan Franssenstraat. De politie werd direct gewaarschuwd.

Misdrijf
Over de omstandigheden hoe hij is aangetroffen doen verschillende geruchten de ronde. De politie wil hier nog niks over kwijt, omdat dit nog wordt onderzocht. Wel wordt rekening gehouden met een misdrijf.

Onderzoek
De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing (TGO) gestart. Ongeveer 25 rechercheurs en politiemedewerkers onderzoeken de zaak. Verder roept de politie getuigen op zich te melden.

Lees ook: Nog veel raadsels rond dode man in Blitterswijck

Elke dag het belangrijkste nieuws in je mail? Dat regelen we voor je. Klik hier.

Advertentie
Deel dit bericht via
Advertentie
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Politie onderzoekt dode man in Blitterswijck
Geen duidelijkheid over mysterieuze dood Wilbert Ingenpass
Bewoner Roekenbosch door politie van bed gelicht
Hennepkwekerij ontdekt in woning Blitterswijck
Overzicht
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen