Onderzoek na vondst stoffelijk overschot in Bergen (26 nov 2019)

Zwitser opgepakt in onderzoek naar dode man in Bergen

Een 51-jarige Zwitser is in Macedonië aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van een man in Bergen.

Fun Beach panheel (20 jul 2020)
Fun Beach overweegt borden in Pools en Arabisch te plaatsen

Fun Beach in Panheel overweegt waarschuwingsborden in andere talen te plaatsen, nadat zondag een man met de Duitse nationaliteit verdronk bij het dagstrand.

Dode man in woning Weert overleden door brand

De man die zondagavond dood werd aangetroffen in een woning in Weert is overleden door de brand die in de woning woedde.

Gevonden man in Ospel is natuurlijke dood gestorven

De 68-jarige Eindhovenaar, die vrijdagochtend dood werd aangetroffen in Ospel, blijkt een natuurlijke dood te zijn gestorven.

Lichaam gevonden in Horst; waarschijnlijk geen misdrijf

In een huis aan de Doctor aan de Meerendonkstraat in Horst is maandagmorgen het levenloze lichaam gevonden van een man.

Doodsoorzaak gevonden man Maastricht nog altijd onbekend

Het is nog altijd onduidelijk hoe de man die vrijdagavond dood werd aangetroffen in zijn woning in Maastricht om het leven is gekomen.

Dode man aangetroffen in woning; politie doet onderzoek

De politie heeft vrijdagavond een dode man aangetroffen in een woning in Maastricht.

Identiteit dode man Venlo nog steeds niet bekend

De dode man die donderdag in Venlo werd gevonden had geen identiteitspapieren bij zich. Daarom weet de politie nog niet wie hij is. "Maar dit heeft prioriteit."

Overzicht
Uitgelicht
Win €5.000,- advertentietegoed bij L1/1Limburg

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (27-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 5.000 euro aan gratis advertentietegoed te winnen!
Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1.nl of 1Limburg (website/app).

Maak kans op €5.000,- advertentietegoed
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!
Uitgelicht
Kim is het Vastelaovesgezicht 2021!

Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Kim Vaessen uit Sittard.

Een heel bijzonder jaar dat voor altijd herinnerd zal worden. We houden continu rekening met corona. Zowel nu als tijdens de vastelaovend zelf. Er zullen geen grote publieksevenementen zijn dit jaar, maar voor de vastelaovesliefhebber is er genoeg te beleven bij L11 Alaaf. En daar past absoluut een Vastelaovesgezicht bij.

Klein, intiem, soms spontaan en heel veel mooie herinneringen ophalen... Veer laote dich neet in de steek.

Bekijk hier meer over het Vastelaovesgezicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten