Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode krokodil in vriezer in Heerlen

Geplaatst opvrijdag 13 februari 2015 - 16:36

Op twee plekken in Heerlen heeft de politie vrijdagmiddag vier krokodillen en een aantal slangen gevonden.

Dat meldt de politie.

Krokodil in vriezer
Eén van de krodillen lag dood in een vriezer van een dierenwinkel, meldt Marc Stachowski van de Limburgse dierenpolitie. In dezelfde winkel werden ook vier slecht verzorgde slangen en een tweede krokodil aangetroffen.

Vrijwillig afgestaan
De eigenaar heeft vrijwillig afstand gedaan van de reptielen. De dieren worden medisch gecontroleerd en daarna overgebracht naar opvangcentrum elders.

Meer dieren in kelder
In de kelder van een andere woning in dezelfde gemeente trof de politie twee Mississippi-krokodillen aan, elk van ongeveer drie meter lang. De huisvesting bleek niet aan de wettelijke eisen te voldoen. De dieren mogen er voorlopig toch blijven, maar de eigenaar moet de huisvesting wel op orde maken. Lukt dat niet binnen een afgesproken periode dan worden de dieren alsnog in beslag genomen.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Heerlense reptielen opgevangen in België
Dader moet boeten voor vastbinden hond Titan in bos
Sterk ondervoede honden uit huis gehaald: 'Erbarmelijk'
153 meldingen over misstanden met honden in Limburg
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen