Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode in huis Roermond: mogelijk sprake van misdrijf

Geplaatst opmaandag 11 oktober 2021 - 17:00

In een woning in Roermond is op maandagochtend een lichaam gevonden. De politie houdt rekening met een misdrijf en is een onderzoek gestart.

De hulpdiensten werden rond 8:30 uur opgeroepen voor een reanimatie aan de Faunasingel.

Reanimatie
De omgeving rond de woning in de Roermondse wijk Hoogvonderen werd kort daarna afgezet. De politie deed urenlang technisch en forensisch onderzoek in de woning, die beveiligd is met camera's. Volgens een correspondent vertellen buurtbewoners dat er in de woning een moeder van rond de dertig jaar met twee kinderen woont.

Doodsoorzaak
Of er sprake is van een natuurlijke of onnatuurlijke dood, kan de politie nog niet zeggen. Op dinsdag komt er meer informatie over het incident naar buiten.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen