Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode honden Schinveld met geweld verdronken

Geplaatst opwoensdag 13 januari 2021 - 16:06

De twee dode honden die eind december in een bos in Schinveld werden gevonden, zijn gestorven door verdrinking. En dat is met geweld gebeurd.

Dat meldt de politie. Er is sectie op de honden verricht. Uit de maaginhoud van de dieren blijkt verder dat ze vermoedelijk op een boerderij hebben geleefd. De arts vond onder meer stro, hooi en gras.

Lees ook: Twee dode honden gevonden in Schinveld

Duitsland
De zoektocht naar de eigenaar gaat verder. De politie houdt er nog steeds rekening mee dat ze uit Duitsland komen. De vindplek is niet ver van de grens. De nieuwe informatie is doorgegeven aan de Duitse politie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen