Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode honden Schinveld met geweld verdronken

Geplaatst opwoensdag 13 januari 2021 - 16:06

De twee dode honden die eind december in een bos in Schinveld werden gevonden, zijn gestorven door verdrinking. En dat is met geweld gebeurd.

Dat meldt de politie. Er is sectie op de honden verricht. Uit de maaginhoud van de dieren blijkt verder dat ze vermoedelijk op een boerderij hebben geleefd. De arts vond onder meer stro, hooi en gras.

Lees ook: Twee dode honden gevonden in Schinveld

Duitsland
De zoektocht naar de eigenaar gaat verder. De politie houdt er nog steeds rekening mee dat ze uit Duitsland komen. De vindplek is niet ver van de grens. De nieuwe informatie is doorgegeven aan de Duitse politie.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen