Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode gevonden: buurt afgezet voor onderzoek

Geplaatst opmaandag 13 januari 2020 - 16:18

In Sevenum is maandagmiddag op de Dorperdijk een lijk gevonden.

Het lichaam werd rond 15:15 uur gevonden. De dode ligt volgens een correspondent in de greppel van een sloot, met zijn voeten nog net in het water.

Onderzoek
De omgeving is afgezet voor verder onderzoek. De politie heeft vooralsnog geen aanwijzingen dat het om een misdrijf gaat.

Venlo en Venray
Maandag werden er ook al doden gevonden in Venray en Venlo. In beide gevallen bleek geen sprake te zijn van een misdrijf.

Deel dit bericht via
Overzicht
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen