Overslaan en naar de inhoud gaan

Dode flatbrand Roermond door verstikking overleden

Geplaatst opmaandag 7 september 2015 - 16:30

De 46-jarige man, die vrijdag omkwam bij een brand in een kelderbox van een flat in Roermond, is door verstikking om het leven gekomen.

Dat heeft onderzoek uitgewezen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De politie verwacht dat onderzoek dinsdag af te kunnen ronden.

Afgesloten brandtrap
Woningvereniging Wonen Zuid is inmiddels een eigen onderzoek begonnen naar de afgesloten brandtrap in het flatgebouw aan de Olieslagerstraat. Tijdens de evacuatie uit het flatgebouw stuitten de bewoners op een afgesloten brandtrap.

Lees ook: Brandtrap van brandend flatgebouw Roermond was afgesloten

De brandweer moest eraan te pas komen om de deur te openen. Een woordvoerder laat weten dat alle feiten in kaart worden gebracht, maar dat inmiddels duidelijk is dat de mensen niet in acuut gevaar zijn geraakt door de afgesloten trap.

Lees ook: Dode bij flatbrand in Roermond blijkt 46-jarige bewoner

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

brand, brandweer, roermond, ontruiming
Flatbrand Roermond begon in bank in berging
Dode man gevonden in motorboot Herten
Drenkeling Maasplassen Roermond is Duitse man
Lichaam gevonden in Roermond, Keulsebaan dicht
Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen